Česko na grilu: soutěž, která probudí vaše chuťové pohárky

Nová reality-show Česko na grilu vás zavede do světa rozpálených grilů, lahodných pokrmů a napínavého souboje o titul českého Grilmastera. Deset párů vášnivých milovníků grilování se o tento titul utká pod přísným dohledem legendárního Zdeňka Pohlreicha a zkušeného šéfkuchaře Martina Svatka. Roli moderátorů zaujme dvojice Patrície Pagáčová a Tomáš Zástěra.

Image 0
Sledujte napínavou show Česko na grilu

Soutěžící se v každém díle postaví čelem výzvám, které prověří jejich grilovací dovednosti, kreativitu a spolupráci. Soutěžní dvojice čeká grilování klasických i netradičních surovin, boj s časovým limitem i nečekané zvraty. Dvojice, která si s nástrahami soutěže poradí nejlépe, a přesvědčí tak porotu o svých výjimečných dovednostech, získá nejen titul Grilmastera, ale také výhru 500 000 Kč a gril Weber Genesis. Je tedy skutečně o co soutěžit!

Sledujte  od 23. března 2024 na FTV Prima nebo případně již od 16. března 2024 na Prima+ tento napínavý souboj plný emocí, poznejte úžasné recepty soutěžících a nechte se inspirovat grilovacími tipy od pravých mistrů gastronomie. Česko na grilu je show pro všechny, kteří milují grilování, soutěže, humor a především dobré jídlo.

Účastníky bude hodnotit přísná porota!

V pozici porotce této soutěže bychom asi více čekali málokoho než právě legendu české gastronomie, Zdeňka Pohlreicha. Toho doplní účastník loňského pořadu Pohlreichův souboj restaurací, známý šéfkuchař Martin Svatek.

Tato přísná porota bude dohlížet na kulinářské dovednosti soutěžících a ve finále vybere vítězný pár, kterému udělí titul českého Grilmastera. Která z dvojic na toto ocenění dosáhne? Sledujte pořad Česko na grilu a zjistíte to!

Image 1
Porota se postará o to, aby se každým dílem dovednosti soutěžících zlepšovaly
 

A co na natáčení říká sám porotce Martin Svatek

"Mně se obrovsky líbí nadšení soutěžících a líbí se mi také jejich kuchařský vývoj.
Jak pomalinku natáčení začínalo a stoupalo k vrcholu, tak rostli i oni. To je na tom to nejzajímavější."


Co čeká soutěžní páry?

Během deseti dílů soutěže budou soutěžící vystaveni mnoha zapeklitým výzvám. Nepůjde přitom jen o obvyklé grilované pokrmy. Na soutěžící čeká mnoho zajímavých a obtížných úkolů, které dovede dokonale splnit pouze zkušený mistr grilu.

Každá epizoda se zaměřuje na jinou surovinu či metodu přípravy pokrmů. Soutěžící čelí časovému tlaku a nekompromisnímu hodnocení porotců. Nechybí však humorné vsuvky, o které se postará jak moderátorská dvojice, tak někdy i porotci a samotní soutěžící páry.

Image 2
Soutěže se účastní deset párů, ale jen jeden z nich získá titul Grilmastera a velkou výhru

Výzva

Soutěžící dostanou zadání úkolu vztahující se k určité surovině, způsobu přípravy nebo technice grilování. Pro splnění dané výzvy mají vyhrazený časový limit, během kterého musí ukázat, co vše dokážou. Přípravu pokrmů sledují porotci, kteří komentují jejich práci a dávají soutěžícím tipy, které je můžou nasměrovat správným směrem.

Po dokončení přípravy následuje fáze ochutnávání a hodnocení soutěžní porotou. Zdeněk Pohlreich spolu s Martinem Svatkem vždy vyberou vítěze hlavní výzvy a zároveň páry s nejslabšími výkony, které se následně utkají v rozstřelu.

Rozstřel

Dvojice s nejslabšími výkony v hlavní výzvě se utkávají v rozstřelu. V této části dostanou nový úkol, na jehož splnění mají opět stanovený časový limit. Porotci následně opět zhodnotí výkony soutěžících a vyřadí nejslabší dvojici ze soutěže.

Co soutěžící budou grilovat?

Pořad Česko na grilu slibuje divákům prvotřídní gastronomickou podívanou plnou záběrů na rozmanité pokrmy dokonalých chutí a vůní. Soutěžící během deseti epizod poměří síly v různorodých disciplínách, které prověří jejich grilovací dovednosti, kreativitu a vzájemnou spolupráci. Soutěžní dvojice narazí na tradiční i netradiční potraviny.

Chuťové pohárky vám probudí...

    • Příprava steaků z různých druhů masa na požadovaný stupeň propečení
    • Grilování ryb a mořských plodů
    • Příprava burgerů
    • Grilování příloh
    • Příprava omáček a zeleniny
    • Grilování sýrů
    • Grilování dezertů
    • Příprava polévky v grilu
    • A mnoho dalšího 

Image 3
Soutěžící se budou muset vypořádat s náročnými výzvami

Použité vybavení a grily

Soutěžící mají k dispozici vybavení výhradně značky Weber. Jde o kvalitní vybavení pro profesionály i pro nadšence do grilování. Soutěžícím jsou počas soutěže k dispozici grily Weber. Někdy se jedná o grily na dřevěné uhlí, jindy zase o grily plynové. Soutěžící samozřejmě vyzkouší aplikovat své dovednosti i na dalším typech grilů značky Weber.

Podívejte se také, na jakých dalších grilech se griluje v soutěži Česko na grilu!

GRILY Z ČESKO NA GRILU

Image 4
Mimo jiné i na tomto grilu budou účastníci připravovat své soutěžní pokrmy - Weber Master-Touch GBS Premium SE E-5775

PODÍVAT SE NA TENTO GRIL DO E-SHOPU

Na co se diváci můžou těšit?

Na diváky čeká velká porce zábavy, napětí a ještě větší porce tipů, rad a informací především o grilování a o mnohých dalších technikách přípravy výborných pokrmů. Tipy na skvělé recepty a různé metody přípravy vás inspirují ke zdokonalení vlastních dovedností v oblasti grilování. Ať už jste začátečník nebo pokročilý, určitě při sledování naleznete nové postřehy.

Zažijte napětí, zábavu i nadšení z výkonů soutěžících při sledování souboje amatérských kuchařů v pořadu Česko na grilu!

Sledujte nejrozpálenější show Česko na grilu!

Sledujte tento žhavý soubor amatérských kuchařů, kteří se utkají o titul Grilmastera, výhru 500 000 Kč a famózní gril Weber Genesis! Kdo výhru získá? Sledujte Česko na grilu!

Image 5
Titulem českého Grilmastera se bude moct pyšnit pouze ten nejlepší soutěžní pár

Prohlédněte si sortiment obchodu zahradni-grily.com a grilujte jako pravý Grilmaster!

V našem obchodě naleznete nejen grily a vybavení, které mají k dispozici účastníci soutěže Česko na grilu. Naleznete tu mnohem více. Prohlédněte si náš e-shop s kompletním vybavením pro pravé mistry grilu a přesvědčte se sami! 

Pouze s kvalitním vybavením pro grilování můžete přenést inspiraci ze soutěže Česko na grilu do reality!

PROHLÉDNOUT SI E-SHOP

Pokud nepreferujete online nákup, určitě se přijďte podívat k nám na kamennou prodejnu v Hradci Králové. Zkušený personál prodejny vám zaručeně pomůže s výběrem jakéhokoliv vybavení na míru vašim potřebám. Vy tak budete mít jistotu, že jste si zvolili opravdu vhodnou a kvalitní produkty

Neváhejte a zavítejte k nám! Těšíme se na vaši návštěvu!

KDE NÁS NAJDETE?

Zahradní-grily.com, pomáháme vám najít cestu k tomu nejlepšímu grilování…