Grily Broil King

Broil King je světoznámým výrobcem grilů a potravinářského příslušenství s velice dobrou pověstí a obrovskou základnou spokojených zákazníků. V tomto článku se dozvíte více informací o této značce a představíme vám druhy grilů, které Broil King dováží a které vám můžeme nabídnout v našem obchodě.

Image 0

Historie značky Broil King

Grily Broil King se mohou pyšnit téměř čtyřicetiletou historií, ale kořeny společnosti sahají ještě dále. Před více než sto lety, v roce 1904, založil Theodore Adam Witzel v Kanadě firmu Rite-Away Fountain Pen Company, která se specializovala na výrobu pera a inkoustu. V roce 1906 se firma přeorientovala na výrobu ručních a elektrických vysavačů.

V roce 1908 byla společnost přejmenována na Onward Manufacturing Company Limited. Pod tímto názvem vystupuje společnost vyrábějící grily Broil King i dnes. Postupnou transformací se firma dostala právě až k výrobě grilů. V osmdesátých letech minulého století tak de facto začal příběh značky grilů Broil King. Od té doby se značka stala známou svojí kvalitou, spolehlivostí a inovativním přístupem.

Dnes je Broil King skutečně synonymem pro kvalitu. Jeho grily jsou vyráběny v továrnách v Severní Americe, konkrétně v Huntingtonu v Indianě, Dicksonu v Tennessee a Waterloo v Ontariu. Společnost se zaměřuje na výrobu grilů na dřevěné uhlí a také  například na výrobu plynových a peletových grilů, které jsou oblíbené mezi profesionály i mezi nadšenci do grilování. Precizní zpracování a důmyslnost je pro Broil King prioritou, a to se odráží v každém z jejich produktů.

Prohlédněte si veškeré produkty značky Broil King na našem e-shopu.

PRODUKTY BROIL KING

Image 1
Nejlepší grilování je takové, které spojuje lidi. Se značkou Broil King je to snadné

Druhy grilů Broil King

Kanadská značka Broil King vyrábí mnoho typů grilů. Každý z těchto grilů se vyznačuje prvotřídní kvalitou a zpracováním. Grily Broil King jsou tvořeny tak, aby vydržely věky a přinášely svému uživateli ty nejlepší grilovací zážitky.

Jaký druh grilu by vám mohl nejvíce vyhovovat? Čtěte dál a třeba vám v rozhodování zásadně pomůže právě tento článek.

Grily na dřevěné uhlí Broil King - osvědčená klasika

Věky prověřená technika přípravy jídla na dřevěném uhlí je klasikou, která zkrátka nezklame. Pokrmům dodává nezaměnitelnou kouřovou příchuť a aroma, na které mnozí nedají dopustit. Na těchto grilech je možné grilovat přímou i nepřímou metodou v podstatě cokoliv. 

Většina těchto grilů se dá poměrně pohodlně přenášet z místa na místo díky dvěma kolečkům. Vytahování grilu ze zahradního domku na zahradu a opětovné uklízení tak pro vás nebude příliš náročné.

Grilování s těmito grily vám pak předá ten pravý požitek z grilování. Některé grily na dřevěné uhlí mají také nižší pořizovací cenu než jiné druhy grilů, což pro mnohé může být dalším určujícím faktorem, proč zvolit právě tento typ grilu.

Image 2
Broil King Regal Offset Smoker 500, klasika v moderním kabátu a ve vysoké kvalitě

Vyberte si gril na dřevěné uhlí od značky Broil King. Okouzlí vás jak krásný, moderní a funkční vzhled, tak také poctivé zpracování grilu. Této značce můžete skutečně důvěřovat.

GRILY NA DŘEVĚNÉ UHLÍ BROIL KING

Plynové grily Broil King - komfort a rychlost

Plynové grily obecně představují vrchol komfortu a snadného grilování. Díky rychlému a jednoduchému zapalování, plynulé regulaci teploty a široké škále funkcí si s nimi užijete grilování bez zbytečných starostí. Během krátké chvíle máte gril rozpálený a připravený pro provoz. Plynové grily produkují minimum kouře a odpadu, takže grilování je čistější než s jinými druhy grilů. 

Na plynových grilech můžete grilovat spoustu pokrmů. Gril je možné rozehřát na velmi vysoký žár, což využijete při přípravě steaků a dalších pochutin. Navíc plynové grily většinou nabízí možnost zónového grilování, kdy v jednu chvíli můžete v různých částech grilu grilovat více pokrmů na rozdílné teploty.

Image 3
Broil King Baron 490, kombinace rychlosti, pohodlí a moderního designu

Plynové grily značky Broil King odpovídají těm nejvyšším standardům kvality a vyznačují se moderním designem. Podívejte se na naši nabídku velmi oblíbených grilů na plyn značky Broil King v našem e-shopu!

PLYNOVÉ GRILY BROIL KING

Peletové grily Broil King - kombinace toho nejlepšího

Značka Broil King neopomíjí ani grily peletové, které se stávají novým hitem grilování. Peletový gril kombinuje výhody obou předchozích typů grilů. Od grilů na dřevěné uhlí si bere autentičnost klasického grilování s tou pravou vůní a chutí a od plynových grilů přebírá jednoduchost a samostatnost. Peletové grily zkrátka kombinují to nejlepší z grilování. Díky nim budete mít pokaždé velmi snadno připravené vynikající pokrmy s pravým aroma dřeva.

Peletové grily vám umožní trávit méně času u roštu, za to však více času s rodinou nebo u jiných oblíbených činností. Díky autonomnímu systému přikládání pelet z násypky si gril dokáže udržovat tu správnou teplotu. Vám pouze stačí připravit pokrm na gril, nasypat dostatečné množství pelet do násypky grilu, nastavit gril na požadovanou teplotu nebo požadovaný pokrm pomocí přehledného displeje na grilu a poté už jen čekat, než se vám pokrm ugriluje. Mezitím váš volný čas můžete využít na něco jiné.

Pelety jsou nejčistší formou dřeva, kterou ke grilování lze využít. Jde o speciální ekologické palivo, jehož spalování je vysoce účinné. Jde o návrat ke starému dobrému grilování na dřevě, ale v mnohem pohodlnější a preciznější formě.

Více informací o peletových grilech si můžete přečíst v našem dalším článku Peletové grily: svatý grál grilování. Jde o grily, které vás určitě v mnohém překvapí.

Image 4
Broil King Regal Pellet 400, skloubení toho nejlepšího do jednoho grilu

Po přečtení článku můžete rovnou zamířit do našeho e-shopu a prohlédnout si nabídku špičkových peletových grilů od značky Broil King, které mají potenciál na to stát se vaším parťákem na cestě k dokonalému grilování.

PELETOVÉ GRILY BROIL KING

Vestavné grily Broil King - králové venkovních kuchyní

Milovníci venkovní přípravy pokrmů si v této kategorii grilů skutečně přijdou na své. Pokud toužíte po dokonalé venkovní kuchyni, nesmí v ní v žádném případě chybět kvalitní vestavný gril, který se stane její dominantou. Díky tomuto řešení budete mít gril neustále k dispozici a kolem budete mít dostatek prostoru, vybavení a zkrátka celé zázemí, které je pro grilování naprosto ideální. Montáž grilu je jednoduchá. Stačí pouze gril umístit do otvoru v konstrukci venkovní kuchyně.

Image 5
Broil King Regal 420 Built-In, dominanta každé venkovní kuchyně

Toužíte po grilování na vysoké úrovni? Toužíte po přípravě lahodných pokrmů v prostředí nádherné a moderně vybavené venkovní kuchyně? Tak to vám doporučujeme prohlédnout si vestavné grily od předního výrobce grilů Broil King! Tyto grily vám budou dělat skutečně velkou radost!

VESTAVNÉ GRILY BROIL KING

Kvalitní grily značky Broil King si vyberte u nás!

Nechte se uchvátit prvotřídní kvalitou, nadčasovým designem a inovativními technologiemi, které na trh s grily přináší kanadská značka Broil King. Ať už dáváte přednost tradičnímu grilování na dřevěném uhlí, komfortu a rychlosti plynových grilů, nebo jste příznivci spojení všech těchto výhod do jednoho typu grilu v podobě peletového grilu, Broil King pro vás má to pravé.

Prožijte nezapomenutelné grilovací zážitky s grily, které vám budou dělat radost po mnoho let. Prozkoumejte širokou nabídku grilů Broil King v našem e-shopu a najděte si parťáka pro vaše grilovací dobrodružství.

Kromě e-shopu si naši nabídku grilů a veškerého dalšího vybavení můžete prohlédnout přímo na naší kamenné prodejně v Hradci Králové. Pracovníci prodejny vám vše důkladně vysvětlí a budou vám nápomocní na cestě k nalezení toho nejlepšího řešení přímo pro vás.

Image 6
Broil King se stane vaším věrným společníkem při běžném vaření i oslavách s rodinou a přáteli

E-SHOP ZAHRADNI-GRILY.COM

Zahradní-grily.com, pomáháme vám najít cestu k tomu nejlepšímu grilování…