LEDA krbová kamna Corna PS - litinová
  • Doprava zdarma
Litinová kamna Leda

LEDA krbová kamna Corna PS - litinová

Kód: 9989

Novinka roku 2022 CORNA PS vychází z oblíbených kamen CORNA, ale tentokrát kamna nabízí třístranné prosklení díky kterému je překrásný výhled na plameny ze všech stran. Kamna jsou vybavena bez-roštovou spalovací komorou, velkým prosklením, robustní celo-litinovou konstrukcí a mohou být napojena na externí přívod vzduchu. Dno spalovací komory je z velmi odolného šamotu a zbytek vyzdívky z izolačního vermikulitu, který zlepšuje hoření, perfektně izoluje a zvyšuje účinnost. Pro ještě lepší spalování a snížení emisí je možné kamna doplnit o automatickou regulaci Leda Ledatronic LT3 wifi nebo lze kamna doplnit setem TEC, což je katalizátor, který snižuje jak výkon, tak i hodnotu emisí. Součástí setu TEC je i světelná signalizace s teplotním čidlem, díky čemuž vám kamna dávají třemi barvami signál, jestli je v kamnech optimální teplota, příliš nízká či příliš vysoká teplota... Kamna lze také doplnit otočnou podložkou s otočným hrdlem a díky tomu můžete i takto těžká kamna pohodlně otáčet v interiéru až o 360°. PŘEDNOSTI KAMEN CORNA PS: obrovské prosklení ze tří stran přikládání z bočních stran celo-litinová konstrukce externí přívod vzduchu odkouření pouze 130 mm čistý elegantní design možnost otáčení až o 360° (za příplatek) silná akumulace tepla - 285 kg možnost vestavěného katalyzátoru (sníží výkon a emise) + elektronický snímač pro správnou teplotu s LED indikací (za příplatek)

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
170 300 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Novinka roku 2022 CORNA PS vychází z oblíbených kamen CORNA, ale tentokrát kamna nabízí třístranné prosklení díky kterému je překrásný výhled na plameny ze všech stran.

Kamna jsou vybavena bez-roštovou spalovací komorou, velkým prosklením, robustní celo-litinovou konstrukcí a mohou být napojena na externí přívod vzduchu.

Dno spalovací komory je z velmi odolného šamotu a zbytek vyzdívky z izolačního vermikulitu, který zlepšuje hoření, perfektně izoluje a zvyšuje účinnost.
Pro ještě lepší spalování a snížení emisí je možné kamna doplnit o automatickou regulaci Leda Ledatronic LT3 wifi nebo lze kamna doplnit setem TEC, což je katalizátor, který snižuje jak výkon, tak i hodnotu emisí. Součástí setu TEC je i světelná signalizace s teplotním čidlem, díky čemuž vám kamna dávají třemi barvami signál, jestli je v kamnech optimální teplota, příliš nízká či příliš vysoká teplota...

Kamna lze také doplnit otočnou podložkou s otočným hrdlem a díky tomu můžete i takto těžká kamna pohodlně otáčet v interiéru až o 360°.

PŘEDNOSTI KAMEN CORNA PS:

  • obrovské prosklení ze tří stran
  • přikládání z bočních stran
  • celo-litinová konstrukce
  • externí přívod vzduchu
  • odkouření pouze 130 mm
  • čistý elegantní design
  • možnost otáčení až o 360° (za příplatek)
  • silná akumulace tepla - 285 kg
  • možnost vestavěného katalyzátoru (sníží výkon a emise) + elektronický snímač pro správnou teplotu s LED indikací (za příplatek)

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • TEC set (katalyzátor + světelná signalizace) - 15 100 Kč

Leda

LEDA Werk GmbH & Co KG s výrobou ve městě Leer je předním specialistou na technologie vytápění a průmyslového slévárenství. Se 170-ti zaměstnanci a řadou dodavatelů působí společnost LEDA nejen v Německu, ale i po celém světě. Zaměření produktů je hlavně na litinová krbová kamna a krbové či kamnové vložky vhodné pro akumulační stvaby. LEDA vyrábí a distribuuje nejen výrobky pod vlastním obchodním názvem LEDA, ale realizuje také velkou míru produkce pro německé i zahraniční společnosti. Každoročně vyrobí celkem 20.000 ks. Jednotlivé komponenty jsou vyráběny od ručního formování po plně automatické vysokotlaké lití pro sériovou výrobu.
Produkty Leda jsou věhlasné svou prvotřídní kvalitou a dlouhou životností, která je zajištěna materiály použitými pro výrobu. Jedná se o prvotřídní litinu v kombinaci s litým šamotem a nerezí. V sortimentu najdete jak nádherná krbová kamna, tak zahradní krb Troll a designové ohniště Outfire, které se stalo i velice oblíbeným doplňkem interiérů.Kvalita společnosti Leda je hlavně díky německému vývoji, výrobě a servisu, značka LEDA je postavena na tradici, nejvyšší kvalitě, životnosti, komfortu a inovaci. Ekologie – výrobky značky LEDA mohou být díky sofistikované technologii spalování bezpečně provozovány v souladu s nejpřísnějšími předpisy. 
LEDA má dlouholeté zkušenosti a znalosti s orientací na flexibilitu konstrukce, projektování a výrobu inovativních prvků z materiálů na bázi železa. Společnost je stabilní základnou pro poskytování kvalitních produktů a systémových řešení pro různá průmyslová odvětví a potřeby. Ať už je to při výrobě jednotlivých kusů v sériové výrobě, či při konstrukci konkrétních typů vysoce kvalitních krbových kamen, LEDA stále představuje perfektní a inovativní řešení.

Záruka 2 roky
Značka Leda
Nominální výkon (kW) 6
Kategorie výkonu 5–8 kW
Rozsah výkonu (kW) 3 - 9
Vytápěcí schopnost (m3) 60 - 180
Účinnost (%) 81
Průměr kouřovodu (mm) 130 mm
Barva černá
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 285
Vzdálenost od nábytku (mm) 800
Palivo dřevo / ekobrikety
Max. délka polena (cm) 30
Spotřeba paliva (kg/hod) 1,2
Zadní připojení kouřovodu ne
Materiál litinová
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ne
Dřevník žádný
Akumulace ano
Integrovaná trouba ne
Obklad kamen žádný
Prosklení 3-stranné (boky + čelo)
Umístění volně stojící
Tvar hranatá
Externí přívod vzduchu ano
Barva filtr černá