Pizza pec COZZE 34 cm
  • Doprava zdarma
  • Novinka
Pece plynové

Pizza pec COZZE 34 cm

Kód: Coz90351

Malá přenosná stolní plynová pec Cozze 34cm pro použití na terase, zahradě, pergole, nebo i na dovolené. Pec je vytápěna výkonným plynovým hořákem 5 kW, je osazena pečícím kordieritovým pizza kamenem 34 x 34 cm pro pizzu do průměru 34 cm. Na vrchní straně pece je osazen teploměr pro kontrolu vnitřní teploty, regulace teploty probíhá pomocí ovládacího ventilu plynového hořáku. Pec se pomocí přiloženého regulátoru tlaku a hadice propojí s běžnou PB lahví. Zapalování je elektronické. Pec lze snadno přenášet, takže ji můžete používat na balkóně, terase nebo při kempování a lze ji připojit i na plynové kartuše. Ideální pro všechny druhy pizzy a občerstvení. Snadno vytvoříte pizzy až do Ø34 cm s výškou až 80 mm. S pecí na pizzu Cozze si můžete doma upéct ty nejchutnější pizzy sami, rychle a snadno.  Předehřejte pec asi 20-25 minut a upečte si pizzu za 2 minuty.

celý popis

E-shop: 3 dny
7 990 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Malá přenosná stolní plynová pec Cozze 34cm pro použití na terase, zahradě, pergole, nebo i na dovolené. Pec je vytápěna výkonným plynovým hořákem 5 kW, je osazena pečícím kordieritovým pizza kamenem 34 x 34 cm pro pizzu do průměru 34 cm. Na vrchní straně pece je osazen teploměr pro kontrolu vnitřní teploty, regulace teploty probíhá pomocí ovládacího ventilu plynového hořáku. Pec se pomocí přiloženého regulátoru tlaku a hadice propojí s běžnou PB lahví. Zapalování je elektronické. Pec lze snadno přenášet, takže ji můžete používat na balkóně, terase nebo při kempování a lze ji připojit i na plynové kartuše.
 Ideální pro všechny druhy pizzy a občerstvení. Snadno vytvoříte pizzy až do Ø34 cm s výškou až 80 mm. S pecí na pizzu Cozze si můžete doma upéct ty nejchutnější pizzy sami, rychle a snadno.  Předehřejte pec asi 20-25 minut a upečte si pizzu za 2 minuty.

Barva antracit/černá
Palivo plynová pec - PB lahve nebo plynové kartuše
Rozměry (š x h x v) 53 x 53 x 29 cm, vstupní otvor 36,5 x 8 cm
Záruka 2
Země původu Dánsko
Značka Cozze
Rozměr pečící plochy (š x h) 34 x34 cm
Doba nahřátí 20-25 min