ROMOTOP akumulační krbová kamna Sone G 03 A
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Romotop

ROMOTOP akumulační krbová kamna Sone G 03 A

Kód: Sone G 03 A

Akumulační krbová kamna SONE G A Písmeno „A“ v názvu kamen SONE G A napovídá, že jde o akumulační verzi krbových kamen. Pro speciální akumulační tvarovky je vyhrazen prostor nad spalovací komorou, kde je akumulace tepelné energie nejefektivnější. Krbová kamna jsou zejména při použití akumulace vhodná pro nízkoenergetické domy. Disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Konstrukce kamen umožňuje horního nebo zadní připojení odvod spalin. Sklo dvířek z vnitřní strany omývá proudící sekundární vzduch a díky tomu nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem.   Kamna jsou připravena pro doplnění akumulačními prvky, jedná se o volitelné příslušenství.

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
50 705 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Akumulační krbová kamna SONE G A

Písmeno „A“ v názvu kamen SONE G A napovídá, že jde o akumulační verzi krbových kamen. Pro speciální akumulační tvarovky je vyhrazen prostor nad spalovací komorou, kde je akumulace tepelné energie nejefektivnější.

Krbová kamna jsou zejména při použití akumulace vhodná pro nízkoenergetické domy. Disponují systémem CPV – centrální přívod externího vzduchu. Konstrukce kamen umožňuje horního nebo zadní připojení odvod spalin. Sklo dvířek z vnitřní strany omývá proudící sekundární vzduch a díky tomu nedochází k usazování nečistot. Spalovací komora je vyložena šamotovými tvarovkami. Regulaci primárního a sekundárního přívodu vzduchu lze řídit jediným ovládacím prvkem.
 

Kamna jsou připravena pro doplnění akumulačními prvky, jedná se o volitelné příslušenství.

Romotop

Firma ROMOTOP spol. s r.o., která vznikla 31. srpna 1992, významně ovlivnila průnik krbových kamen na český trh. Z původní malosériové výroby se postupně v Suchdole nad Odrou vyvinulo pracoviště s nejmodernějším technologickým zázemím, silným konstrukčním a obchodním potenciálem.
Krbová kamna ROMOTOP představují to nejlepší v designu, zpracování a kvalitě použitých materiálů. Široké portfolio modelů a jejich obkladových variant neklade hranice Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než 30 léty zkušeností a silným inovačním potenciálem firmy ROMOTOP.

Hmotnost 155 kg
Materiál ocel
Palivo dřevo, dřevěné brikety
Regulovatelný výkon 3,0-7,8 kW
Rozměry (š x h x v) 628 x 398 x 1390 mm
Záruka 2 roky
Značka Romotop
Účinnost 83,5 %
Certifikace Ecodesign (EU 2015/1185)
Energetická třída A+
Průměr kouřovodu 150 mm
Připojení kouřovodu horní/zadní
Jmenovitý výkon 6 kW
Pro pasivní domy ANO
Externí přívod vzduchu ANO
Dvojité spalování ANO
Průměrná spotřeba dřeva 1,6 kg/h