WANDERS krbová kamna Black Diamond
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna Black Diamond

Kód: 5479

Wanders Fires & Stoves představuje unikátní model na trhu. Není mnoho výrobců, kteří se pouštějí do závěsných krbových kamen. A už vůbec ne do takových, kde máte ze tří stran sklo pro maximální požitek z ohně. Black Diamond jsou moderní a efektivní kamna prosklené ze tří stran ve tvaru diamantu s vrchní pohledovou částí z černého keramického skla, které ještě více vzbuzuje pocit luxusu. Spalovací komora je vybavena zády z vermikulitu, který zajišťuje dvojí spalování, tedy spalování plynů vytvořených ohněm a tím kamna dosahují vyšší účinnosti. PŘEDNOSTI KAMEN BLACK DIAMOND: nenapodobitelný design velký rozsah výkonu nízké emise možnost externího přívodu vzduchu prosklené ze tří stran dvířka na obou bocích obrovská spalovací komora = umožňuje vkládat polena až 55 cm možnost nově i jako samostatně stojící

celý popis

E-shop: na dotaz
126 150 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Wanders Fires & Stoves představuje unikátní model na trhu.

Není mnoho výrobců, kteří se pouštějí do závěsných krbových kamen. A už vůbec ne do takových, kde máte ze tří stran sklo pro maximální požitek z ohně.

Black Diamond jsou moderní a efektivní kamna prosklené ze tří stran ve tvaru diamantu s vrchní pohledovou částí z černého keramického skla, které ještě více vzbuzuje pocit luxusu.

Spalovací komora je vybavena zády z vermikulitu, který zajišťuje dvojí spalování, tedy spalování plynů vytvořených ohněm a tím kamna dosahují vyšší účinnosti.

PŘEDNOSTI KAMEN BLACK DIAMOND:

  • nenapodobitelný design
  • velký rozsah výkonu
  • nízké emise
  • možnost externího přívodu vzduchu
  • prosklené ze tří stran
  • dvířka na obou bocích
  • obrovská spalovací komora = umožňuje vkládat polena až 55 cm
  • možnost nově i jako samostatně stojící

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • podstavec / noha pod kamna - 8 270 Kč
  • kryt na kouřovod - 17 840 Kč
  • adaptér na ext. vzduch - zadní - 3 340 Kč
  • adaptér na ext. vzduch - spodní - 770 Kč

Wanders

Wanders fires & stoves vyrábí kamna již více než 40 let a během této doby získal bohaté znalosti a zkušenosti, aby zajistil, že jeho kamna jsou snadno ovladatelná a zároveň té nejvyšší kvality. Od návrhu až po montáž, to vše probíhá v naší vlastní továrně v Netterdenu, kde se používají jen ty nejlepší materiály.
Výběrem od Wanders fires & stoves budete mít kamna šetrné k životnímu prostředí, které dokonale splňují přísné německé a evropské normy. Všechna naše krbová kamna mají vysoký výkon a nízké emise CO2 a navíc pomocí spalování kouřových plynů zajišťují vysokou účinnost a lepší spalování.
Wanders začal v roce 1968 jako kovozpracující továrna. Brzy ovšem přišla specializace v oblasti výroby krbů a kamen. Nyní, po více než čtyřiceti lety je Wanders fires & stoves moderně vybavená firma se 40-ti zaměstnanci a rostoucím podílu na tuzemském i zahraničním trhu. Výzkumu a vývoji byla dána vždy vysoká priorita. Z tohoto důvodu má Wanders rozsáhlý program “high-tech“ kamen a krbů, které všechny splňují nejvyšší mezinárodní standardy kvality.

Záruka 2 roky
Značka Wanders
Nominální výkon (kW) 8
Kategorie výkonu 8 kW a více
Rozsah výkonu (kW) 5 - 12
Vytápěcí schopnost (m3) až 240
Účinnost (%) 78
CO 0,08
Průměr kouřovodu (mm) 150 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 125
Vzdálenost od nábytku (mm) 800
Palivo dřevo / ekobrikety
Max. délka polena (cm) 55
Barva černá
Zadní připojení kouřovodu ne
Velikost čelního skla (V x Š) 492 x 804,5 mm
Rošt ano
Popelník ano
Materiál ocelová
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ano
Dřevník žádný
Akumulace ne
Integrovaná trouba ne
Obklad kamen žádný
Prosklení dvířka a boky
Umístění závěsná
Tvar hranatá
Externí přívod vzduchu ano
Barva filtr černá
Wanders Black Diamond