WANDERS krbová kamna Black Pearl
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna Black Pearl

Kód: 5478

Black Pearl pro každý interiér! Kamna Black Pearl jsou novinkou na trhu. Unikátní model navržen a vyroben s třemi prosklenými stranami, takže můžete sledovat krásný oheň ze dřeva z celé místnosti. Black Pearl jsou krásná moderní a sofistikovaná závěsná kamna oválných tvarů, která se hodí do každého interiéru. Horní pohledová deska kamen je z luxusního černého lesklého keramického skla, které se nyní nabízí v barvě bílé. Tělo kamen je ocelové a dvířka společně s boky je z litiny, což umožňuje lepší akumulaci. Spodní a zadní část spalovací komory je opatřena vermikulitem pro lepší dvojí spalování (spalování plynů z ohně) a tím dochází k větší účinnosti. PŘEDNOSTI KAMEN BLACK PEARL: dvířka a boky kamen z litiny velký rozsah výkonu možnost externího přívodu vzduchu prosklené ze tří stran obrovská spalovací komora = umožňuje vkládat polena až 60 cm možnost nově i jako samostatně stojící Pro více informací o Black Pearl klikněte ZDE!

celý popis

E-shop: na dotaz
133 840 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Black Pearl pro každý interiér!

Kamna Black Pearl jsou novinkou na trhu. Unikátní model navržen a vyroben s třemi prosklenými stranami, takže můžete sledovat krásný oheň ze dřeva z celé místnosti.

Black Pearl jsou krásná moderní a sofistikovaná závěsná kamna oválných tvarů, která se hodí do každého interiéru. Horní pohledová deska kamen je z luxusního černého lesklého keramického skla, které se nyní nabízí v barvě bílé.

Tělo kamen je ocelové a dvířka společně s boky je z litiny, což umožňuje lepší akumulaci. Spodní a zadní část spalovací komory je opatřena vermikulitem pro lepší dvojí spalování (spalování plynů z ohně) a tím dochází k větší účinnosti.

PŘEDNOSTI KAMEN BLACK PEARL:

  • dvířka a boky kamen z litiny
  • velký rozsah výkonu
  • možnost externího přívodu vzduchu
  • prosklené ze tří stran
  • obrovská spalovací komora = umožňuje vkládat polena až 60 cm
  • možnost nově i jako samostatně stojící

Pro více informací o Black Pearl klikněte ZDE!


VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • podstavec / noha pod kamna - 20 740 Kč

Wanders

Wanders fires & stoves vyrábí kamna již více než 40 let a během této doby získal bohaté znalosti a zkušenosti, aby zajistil, že jeho kamna jsou snadno ovladatelná a zároveň té nejvyšší kvality. Od návrhu až po montáž, to vše probíhá v naší vlastní továrně v Netterdenu, kde se používají jen ty nejlepší materiály.
Výběrem od Wanders fires & stoves budete mít kamna šetrné k životnímu prostředí, které dokonale splňují přísné německé a evropské normy. Všechna naše krbová kamna mají vysoký výkon a nízké emise CO2 a navíc pomocí spalování kouřových plynů zajišťují vysokou účinnost a lepší spalování.
Wanders začal v roce 1968 jako kovozpracující továrna. Brzy ovšem přišla specializace v oblasti výroby krbů a kamen. Nyní, po více než čtyřiceti lety je Wanders fires & stoves moderně vybavená firma se 40-ti zaměstnanci a rostoucím podílu na tuzemském i zahraničním trhu. Výzkumu a vývoji byla dána vždy vysoká priorita. Z tohoto důvodu má Wanders rozsáhlý program “high-tech“ kamen a krbů, které všechny splňují nejvyšší mezinárodní standardy kvality.

Záruka 2 roky
Značka Wanders
Nominální výkon (kW) 8
Kategorie výkonu 8 kW a více
Rozsah výkonu (kW) 5 - 12
Vytápěcí schopnost (m3) až 240
Účinnost (%) 78
Průměr kouřovodu (mm) 150 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 130
Vzdálenost od nábytku (mm) 1000
Palivo dřevo / ekobrikety
Max. délka polena (cm) 60
Barva černá
Zadní připojení kouřovodu ne
Popelník ano
Rošt ano
Materiál kombinace ocel+litina
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ano
Dřevník žádný
Akumulace ne
Integrovaná trouba ne
Obklad kamen žádný
Prosklení dvířka a boky
Umístění závěsná
Tvar kulatá
Externí přívod vzduchu ano
Barva filtr černá