WANDERS krbová kamna Jules
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna Jules

Kód: 5156

Jules, to je průhledová krbová vložka s velkým rozsahem výkonu umístěna do speciálního opláštění s množstvím přepážek a kanálů, které mají jako hlavní účel přenos co největšího množství tepla do prostoru. Dvířka jsou otevíratelná z obou stran, záleží na vás, kterou budete preferovat. Vložka má velice účinný oplach skla vzduchem (Airwash system), který zaručuje, že sklo bude vždy čisté. Jules se stane originální dominantou vašeho interiéru, která v provozu rovnoměrně prohřívá obě strany vnějšího prostoru. PŘEDNOSTI KAMEN JULES: oboustranné prosklení bez-roštové spalování široká spalovací komora = polena až 50 cm velké prosklení integrovaná komínová klapka jednoduchá instalace

celý popis

E-shop: na dotaz
137 170 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Jules, to je průhledová krbová vložka s velkým rozsahem výkonu umístěna do speciálního opláštění s množstvím přepážek a kanálů, které mají jako hlavní účel přenos co největšího množství tepla do prostoru.

Dvířka jsou otevíratelná z obou stran, záleží na vás, kterou budete preferovat. Vložka má velice účinný oplach skla vzduchem (Airwash system), který zaručuje, že sklo bude vždy čisté.

Jules se stane originální dominantou vašeho interiéru, která v provozu rovnoměrně prohřívá obě strany vnějšího prostoru.

PŘEDNOSTI KAMEN JULES:

  • oboustranné prosklení
  • bez-roštové spalování
  • široká spalovací komora = polena až 50 cm
  • velké prosklení
  • integrovaná komínová klapka
  • jednoduchá instalace

Wanders

Wanders fires & stoves vyrábí kamna již více než 40 let a během této doby získal bohaté znalosti a zkušenosti, aby zajistil, že jeho kamna jsou snadno ovladatelná a zároveň té nejvyšší kvality. Od návrhu až po montáž, to vše probíhá v naší vlastní továrně v Netterdenu, kde se používají jen ty nejlepší materiály.
Výběrem od Wanders fires & stoves budete mít kamna šetrné k životnímu prostředí, které dokonale splňují přísné německé a evropské normy. Všechna naše krbová kamna mají vysoký výkon a nízké emise CO2 a navíc pomocí spalování kouřových plynů zajišťují vysokou účinnost a lepší spalování.
Wanders začal v roce 1968 jako kovozpracující továrna. Brzy ovšem přišla specializace v oblasti výroby krbů a kamen. Nyní, po více než čtyřiceti lety je Wanders fires & stoves moderně vybavená firma se 40-ti zaměstnanci a rostoucím podílu na tuzemském i zahraničním trhu. Výzkumu a vývoji byla dána vždy vysoká priorita. Z tohoto důvodu má Wanders rozsáhlý program “high-tech“ kamen a krbů, které všechny splňují nejvyšší mezinárodní standardy kvality.

Záruka 2 roky
Značka Wanders
Nominální výkon (kW) 15,3
Kategorie výkonu 8 kW a více
Rozsah výkonu (kW) 6 - 20
Vytápěcí schopnost (m3) 120 - 400
Účinnost (%) 77,6
Průměr kouřovodu (mm) 200 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 210
Vzdálenost od nábytku (mm) 900
Palivo dřevo / ekobrikety
Max. délka polena (cm) 50
Barva černá
Zadní připojení kouřovodu ne
Integrovaná klapka tahu ano
Rozměr skla dvířek (V x Š) 493,5 x 683 mm
Materiál ocelová
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ne
Dřevník žádný
Akumulace ne
Integrovaná trouba ne
Obklad kamen žádný
Prosklení průhledová
Umístění volně stojící
Tvar hranatá
Externí přívod vzduchu ne
Barva filtr černá