WANDERS krbová kamna Larix Base (volně stojící)
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna Larix Base (volně stojící)

Kód: 5442

Larix je pokračováním špičkového vývoje plynových spotřebičů značky Wanders Fires and Stoves s nejnovější technologií hořáku a konstrukcí keramických polen, skrze které proudí plyn a tím se vytváří velmi realistické plameny. Kamna tak dosahují účinnosti fantastických 91,8%! Larix jsou designově nadčasová krbová kamna na zemní plyn či propan butan. Malé rozměry a jednoduchou instalaci ocení snad každý. Navíc mají tato kamna třístranné prosklení, díky kterému vytvoříte fantastický efekt krbu ve vašem interiéru. Další výhoda tkví v příjemné obsluze dálkovým ovládáním, automatickým provozem díky integrovanému termostatu, možnosti nastavení režimu a případné ovládání přes aplikaci v chytrém telefonu či tabletu díky doplňkovému wifi modulu. V nabídce jsou tato kamna jako závěsná nebo jako volně stojící.

celý popis

E-shop: na dotaz
114 840 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Larix je pokračováním špičkového vývoje plynových spotřebičů značky Wanders Fires and Stoves s nejnovější technologií hořáku a konstrukcí keramických polen, skrze které proudí plyn a tím se vytváří velmi realistické plameny. Kamna tak dosahují účinnosti fantastických 91,8%!

Larix jsou designově nadčasová krbová kamna na zemní plyn či propan butan. Malé rozměry a jednoduchou instalaci ocení snad každý. Navíc mají tato kamna třístranné prosklení, díky kterému vytvoříte fantastický efekt krbu ve vašem interiéru.

Další výhoda tkví v příjemné obsluze dálkovým ovládáním, automatickým provozem díky integrovanému termostatu, možnosti nastavení režimu a případné ovládání přes aplikaci v chytrém telefonu či tabletu díky doplňkovému wifi modulu.

V nabídce jsou tato kamna jako závěsná nebo jako volně stojící.

Wanders

Wanders fires & stoves vyrábí kamna již více než 40 let a během této doby získal bohaté znalosti a zkušenosti, aby zajistil, že jeho kamna jsou snadno ovladatelná a zároveň té nejvyšší kvality. Od návrhu až po montáž, to vše probíhá v naší vlastní továrně v Netterdenu, kde se používají jen ty nejlepší materiály.
Výběrem od Wanders fires & stoves budete mít kamna šetrné k životnímu prostředí, které dokonale splňují přísné německé a evropské normy. Všechna naše krbová kamna mají vysoký výkon a nízké emise CO2 a navíc pomocí spalování kouřových plynů zajišťují vysokou účinnost a lepší spalování.
Wanders začal v roce 1968 jako kovozpracující továrna. Brzy ovšem přišla specializace v oblasti výroby krbů a kamen. Nyní, po více než čtyřiceti lety je Wanders fires & stoves moderně vybavená firma se 40-ti zaměstnanci a rostoucím podílu na tuzemském i zahraničním trhu. Výzkumu a vývoji byla dána vždy vysoká priorita. Z tohoto důvodu má Wanders rozsáhlý program “high-tech“ kamen a krbů, které všechny splňují nejvyšší mezinárodní standardy kvality.

Záruka 2 roky
Značka Wanders
Nominální výkon (kW) 6,2
Kategorie výkonu 5–8 kW
Vytápěcí schopnost (m3) 50 - 200
Účinnost (%) 91,8
Průměr kouřovodu (mm) 100 mm, 150 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 70
Palivo plyn
Barva černá
Zadní připojení kouřovodu ne
Materiál ocelová
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ne
Dřevník žádný
Akumulace ne
Integrovaná trouba ne
Prosklení dvířka a boky
Umístění volně stojící
Tvar hranatá
Externí přívod vzduchu ano
závěsná plynová krbová kamna Larix