WANDERS krbová kamna Mata
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna Mata

Kód: 5427

Designová novinka z holandské produkce - luxusní závěsná kamna Mata. Jedná se o luxusní designový kousek, který zaujme snad každého. Atypické oválné tvary, široká spalovací komora a masivní prosklení z přední strany i boků dělá z kamen jedinečný solitérní kousek do Vašeho obýváku. Konstrukce je z masivní litiny, což zajišťuje maximální pevnost a dlouhou životnost kamen... Široká spalovací komora kromě krásného výhledu na oheň umožňuje vkládat dlouhá polena až 60 cm. V horní části topeniště je katalyzátor - aktivní filtr, který společně s deflektorem z vermikulitu (izolační materiál) se postará o čisté a ekologické hoření s minimálním množstvím emisí ve spalinách a vysokou účinností. Kamna se jednoduše obsluhují jedním centrálním přívodem vzduchu a jsou vybavena i kouřovou klapkou pro lepší stabilizaci komínového tahu. PŘEDNOSTI KAMEN MATA: nenapodobitelný design velký rozsah výkonu masivní litinová konstrukce aktivní filtr - katalyzátor nízké emise možnost externího přívodu vzduchu prosklené ze tří stran široká spalovací komora = umožňuje vkládat polena až 60 cm závěsná na zeď integrovaná komínová klapka

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
140 800 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Designová novinka z holandské produkce - luxusní závěsná kamna Mata.

Jedná se o luxusní designový kousek, který zaujme snad každého. Atypické oválné tvary, široká spalovací komora a masivní prosklení z přední strany i boků dělá z kamen jedinečný solitérní kousek do Vašeho obýváku.

Konstrukce je z masivní litiny, což zajišťuje maximální pevnost a dlouhou životnost kamen... Široká spalovací komora kromě krásného výhledu na oheň umožňuje vkládat dlouhá polena až 60 cm. V horní části topeniště je katalyzátor - aktivní filtr, který společně s deflektorem z vermikulitu (izolační materiál) se postará o čisté a ekologické hoření s minimálním množstvím emisí ve spalinách a vysokou účinností.

Kamna se jednoduše obsluhují jedním centrálním přívodem vzduchu a jsou vybavena i kouřovou klapkou pro lepší stabilizaci komínového tahu.

PŘEDNOSTI KAMEN MATA:

  • nenapodobitelný design
  • velký rozsah výkonu
  • masivní litinová konstrukce
  • aktivní filtr - katalyzátor
  • nízké emise
  • možnost externího přívodu vzduchu
  • prosklené ze tří stran
  • široká spalovací komora = umožňuje vkládat polena až 60 cm
  • závěsná na zeď
  • integrovaná komínová klapka

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • adaptér na externí přívod vzduchu - 1 600 Kč

Wanders

Wanders fires & stoves vyrábí kamna již více než 40 let a během této doby získal bohaté znalosti a zkušenosti, aby zajistil, že jeho kamna jsou snadno ovladatelná a zároveň té nejvyšší kvality. Od návrhu až po montáž, to vše probíhá v naší vlastní továrně v Netterdenu, kde se používají jen ty nejlepší materiály.
Výběrem od Wanders fires & stoves budete mít kamna šetrné k životnímu prostředí, které dokonale splňují přísné německé a evropské normy. Všechna naše krbová kamna mají vysoký výkon a nízké emise CO2 a navíc pomocí spalování kouřových plynů zajišťují vysokou účinnost a lepší spalování.
Wanders začal v roce 1968 jako kovozpracující továrna. Brzy ovšem přišla specializace v oblasti výroby krbů a kamen. Nyní, po více než čtyřiceti lety je Wanders fires & stoves moderně vybavená firma se 40-ti zaměstnanci a rostoucím podílu na tuzemském i zahraničním trhu. Výzkumu a vývoji byla dána vždy vysoká priorita. Z tohoto důvodu má Wanders rozsáhlý program “high-tech“ kamen a krbů, které všechny splňují nejvyšší mezinárodní standardy kvality.

Záruka 2 roky
Značka Wanders
Nominální výkon (kW) 7,7
Kategorie výkonu 5–8 kW
Rozsah výkonu (kW) 4 - 12
Vytápěcí schopnost (m3) 80 - 240
Účinnost (%) 76
CO 0,07
Průměr kouřovodu (mm) 150 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 105
Vzdálenost od nábytku (mm) 800
Palivo dřevo / ekobrikety
Max. délka polena (cm) 60
Barva černá
Zadní připojení kouřovodu ne
Materiál kombinace ocel+litina
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ne
Dřevník žádný
Akumulace ano
Integrovaná trouba ne
Obklad kamen žádný
Prosklení dvířka a boky
Umístění závěsná
Tvar kulatá
Externí přívod vzduchu ano
Barva filtr černá
Montáž





Wanders Mata