WANDERS krbová kamna S 60 BE Left/Right s dřevníkem
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna S 60 BE Left/Right s dřevníkem

Kód: 5444

S 60 Black Edition Left / Right s dřevníkem jsou moderní krbová kamna s čistým hranatým designem a částečným rohovým prosklením. Prosklení může být levé nebo pravé. Těmito kamny si zákazník může dopřát efekt krbu bez nutnosti stavebních úprav. Velice elegantní řešení je absence kličky a otvírání za pomocí originálního klíče, který obdržíte s kamny. Sklo je ohýbané z jednoho kusu. Ovládání je pouze jedním šoupákem v přední části pod dvířky, takže obsluha je jednoduchá a nic zbytečně nenarušuje čistý vzhled kamen. Kamna jsou vybavena vyzdívkou z velice odolného žárobetonu a spalovací komora je bez-roštová s dvojím spalováním, vysokou účinností a velkou šířkou pro vkládání polen až 45 cm. Velká výhoda je prostorný integrovaný dřevník, který naplněný dřevem zpříjemní pohled na kamna. PŘEDNOSTI KAMEN S 60 BLACK EDITION Left/right s dřevníkem: bez-roštové spalování prostorný dřevník levé nebo pravé prosklení speciální žárobetonová vyzdívka polena až 45 cm! samozavírací dvířka absence kličky externí přívod vzduchu spalování dřevoplynů s terciálním vzduchem

celý popis

E-shop: na dotaz
123 110 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

S 60 Black Edition Left / Right s dřevníkem jsou moderní krbová kamna s čistým hranatým designem a částečným rohovým prosklením. Prosklení může být levé nebo pravé. Těmito kamny si zákazník může dopřát efekt krbu bez nutnosti stavebních úprav. Velice elegantní řešení je absence kličky a otvírání za pomocí originálního klíče, který obdržíte s kamny. Sklo je ohýbané z jednoho kusu. Ovládání je pouze jedním šoupákem v přední části pod dvířky, takže obsluha je jednoduchá a nic zbytečně nenarušuje čistý vzhled kamen.
Kamna jsou vybavena vyzdívkou z velice odolného žárobetonu a spalovací komora je bez-roštová s dvojím spalováním, vysokou účinností a velkou šířkou pro vkládání polen až 45 cm.
Velká výhoda je prostorný integrovaný dřevník, který naplněný dřevem zpříjemní pohled na kamna.

PŘEDNOSTI KAMEN S 60 BLACK EDITION Left/right s dřevníkem:

  • bez-roštové spalování
  • prostorný dřevník
  • levé nebo pravé prosklení
  • speciální žárobetonová vyzdívka
  • polena až 45 cm!
  • samozavírací dvířka
  • absence kličky
  • externí přívod vzduchu
  • spalování dřevoplynů s terciálním vzduchem

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • adaptér na externí přívod vzduchu pro S 60 BE - 4 350 Kč

Wanders

Wanders fires & stoves vyrábí kamna již více než 40 let a během této doby získal bohaté znalosti a zkušenosti, aby zajistil, že jeho kamna jsou snadno ovladatelná a zároveň té nejvyšší kvality. Od návrhu až po montáž, to vše probíhá v naší vlastní továrně v Netterdenu, kde se používají jen ty nejlepší materiály.
Výběrem od Wanders fires & stoves budete mít kamna šetrné k životnímu prostředí, které dokonale splňují přísné německé a evropské normy. Všechna naše krbová kamna mají vysoký výkon a nízké emise CO2 a navíc pomocí spalování kouřových plynů zajišťují vysokou účinnost a lepší spalování.
Wanders začal v roce 1968 jako kovozpracující továrna. Brzy ovšem přišla specializace v oblasti výroby krbů a kamen. Nyní, po více než čtyřiceti lety je Wanders fires & stoves moderně vybavená firma se 40-ti zaměstnanci a rostoucím podílu na tuzemském i zahraničním trhu. Výzkumu a vývoji byla dána vždy vysoká priorita. Z tohoto důvodu má Wanders rozsáhlý program “high-tech“ kamen a krbů, které všechny splňují nejvyšší mezinárodní standardy kvality.

Záruka 2 roky
Značka Wanders
Nominální výkon (kW) 6
Kategorie výkonu 5–8 kW
Rozsah výkonu (kW) 3 - 9
Vytápěcí schopnost (m3) 60 - 180
Účinnost (%) 77
Průměr kouřovodu (mm) 150 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 175
Vzdálenost od nábytku (mm) 800
Palivo dřevo / ekobrikety
Max. délka polena (cm) 45
Barva černá
Zadní připojení kouřovodu ne
Materiál ocelová
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ne
Dřevník otevřený
Akumulace ne
Integrovaná trouba ne
Obklad kamen žádný
Prosklení rohová
Umístění volně stojící
Tvar hranatá
Externí přívod vzduchu ano