WANDERS krbová kamna S 75 BE
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna S 75 BE

Kód: 5329

S 75 Black Edition je novinkou pro rok 2016. Jedná se o krbová kamna s bez-roštovou spalovací komoru a s vyzdívkou ze žárobetonu, což dělá tuto komoru takřka nezničitelnou. Velká výhoda je malá konstrukční hloubka díky které kamna zaberou minimum místa v interiéru. Zajímavostí je, že dvířka kamen nemají žádnou kličku a otvírají se speciální originální pomůckou pouhým tahem a po uvolnění se dvířka sama zavřou, což je velice pohodlné řešení. Komora je velice široká a tak umožňuje vkládat polena až 60 cm! Samozřejmostí je spalování dřevoplynů a airwash system (oplach skla vzduchem). PŘEDNOSTI KAMEN S 75 BLACK EDITION: bez-roštové spalování speciální žárobetonová vyzdívka polena až 60 cm! samouzavírací dvířka velký rozsah výkonu - až 15 kW externí přívod vzduchu spalování dřevoplynů

celý popis

E-shop: na dotaz
96 860 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

S 75 Black Edition je novinkou pro rok 2016. Jedná se o krbová kamna s bez-roštovou spalovací komoru a s vyzdívkou ze žárobetonu, což dělá tuto komoru takřka nezničitelnou.
Velká výhoda je malá konstrukční hloubka díky které kamna zaberou minimum místa v interiéru.
Zajímavostí je, že dvířka kamen nemají žádnou kličku a otvírají se speciální originální pomůckou pouhým tahem a po uvolnění se dvířka sama zavřou, což je velice pohodlné řešení.

Komora je velice široká a tak umožňuje vkládat polena až 60 cm! Samozřejmostí je spalování dřevoplynů a airwash system (oplach skla vzduchem).

PŘEDNOSTI KAMEN S 75 BLACK EDITION:

  • bez-roštové spalování
  • speciální žárobetonová vyzdívka
  • polena až 60 cm!
  • samouzavírací dvířka
  • velký rozsah výkonu - až 15 kW
  • externí přívod vzduchu
  • spalování dřevoplynů

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • adaptér na ext. přívod vzduchu - 3 920 Kč

Wanders

Wanders fires & stoves vyrábí kamna již více než 40 let a během této doby získal bohaté znalosti a zkušenosti, aby zajistil, že jeho kamna jsou snadno ovladatelná a zároveň té nejvyšší kvality. Od návrhu až po montáž, to vše probíhá v naší vlastní továrně v Netterdenu, kde se používají jen ty nejlepší materiály.
Výběrem od Wanders fires & stoves budete mít kamna šetrné k životnímu prostředí, které dokonale splňují přísné německé a evropské normy. Všechna naše krbová kamna mají vysoký výkon a nízké emise CO2 a navíc pomocí spalování kouřových plynů zajišťují vysokou účinnost a lepší spalování.
Wanders začal v roce 1968 jako kovozpracující továrna. Brzy ovšem přišla specializace v oblasti výroby krbů a kamen. Nyní, po více než čtyřiceti lety je Wanders fires & stoves moderně vybavená firma se 40-ti zaměstnanci a rostoucím podílu na tuzemském i zahraničním trhu. Výzkumu a vývoji byla dána vždy vysoká priorita. Z tohoto důvodu má Wanders rozsáhlý program “high-tech“ kamen a krbů, které všechny splňují nejvyšší mezinárodní standardy kvality.

Záruka 2 roky
Značka Wanders
Nominální výkon (kW) 9
Kategorie výkonu 8 kW a více
Rozsah výkonu (kW) 5 - 15
Vytápěcí schopnost (m3) 100 - 300
Účinnost (%) 75
Průměr kouřovodu (mm) 150 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 130
Vzdálenost od nábytku (mm) 1000
Palivo dřevo / ekobrikety
Max. délka polena (cm) 60
Barva černá
Zadní připojení kouřovodu ne
Materiál kombinace ocel+litina
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ne
Dřevník žádný
Akumulace ano
Integrovaná trouba ne
Prosklení dvířka
Umístění volně stojící, závěsná
Tvar hranatá
Externí přívod vzduchu ano