WANDERS krbová kamna S 75 BE Left/Right
  • Doprava zdarma
Ocelová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna S 75 BE Left/Right

Kód: 5435

Tato nová rohová krbová kamna od značky Wanders jsou dostupná v provedení jako volně stojící nebo závěsná. Prosklení může být levé nebo pravé. Kamna vynikají hlavně elegantním ohýbaným sklem pro maximální pohled na hru plamenů. Jedná se o bez-roštovou spalovací komoru s vyzdívkou ze žárobetonu, což dělá tuto komoru takřka nezničitelnou. Velkou výhodou těchto kamen je, že se jedná o krbovou vložku v kompaktním obalu, takže je zde splněn efekt krbu, ale bez stavebních prací a úprav. Zajímavostí je, že dvířka vložky nemají žádnou kličku a otvírají se speciální originální pomůckou pouhým tahem a po uvolnění se dvířka sama zavřou, což je velice pohodlné řešení. PŘEDNOSTI KAMEN S 75 LEFT/RIGHT BE: levé či pravé rohové prosklení bez-roštové spalování speciální žárobetonová vyzdívka velké prosklení - polena až 60 cm samouzavírací dvířka externí přívod vzduchu spalování dřevoplynů malá hloubka kamen jednoduchá instalace Komora je velice široká a tak umožňuje vkládat polena až 60 cm! Samozřejmostí je spalování dřevoplynů a airwash system (oplach skla sekundárním vzduchem).

celý popis

E-shop: na dotaz
119 190 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Tato nová rohová krbová kamna od značky Wanders jsou dostupná v provedení jako volně stojící nebo závěsná. Prosklení může být levé nebo pravé. Kamna vynikají hlavně elegantním ohýbaným sklem pro maximální pohled na hru plamenů.
Jedná se o bez-roštovou spalovací komoru s vyzdívkou ze žárobetonu, což dělá tuto komoru takřka nezničitelnou.
Velkou výhodou těchto kamen je, že se jedná o krbovou vložku v kompaktním obalu, takže je zde splněn efekt krbu, ale bez stavebních prací a úprav.
Zajímavostí je, že dvířka vložky nemají žádnou kličku a otvírají se speciální originální pomůckou pouhým tahem a po uvolnění se dvířka sama zavřou, což je velice pohodlné řešení.

PŘEDNOSTI KAMEN S 75 LEFT/RIGHT BE:

  • levé či pravé rohové prosklení
  • bez-roštové spalování
  • speciální žárobetonová vyzdívka
  • velké prosklení - polena až 60 cm
  • samouzavírací dvířka
  • externí přívod vzduchu
  • spalování dřevoplynů
  • malá hloubka kamen
  • jednoduchá instalace

Komora je velice široká a tak umožňuje vkládat polena až 60 cm! Samozřejmostí je spalování dřevoplynů a airwash system (oplach skla sekundárním vzduchem).


VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • adaptér na externí přívod vzduchu - 4 350 Kč

Wanders

Wanders fires & stoves vyrábí kamna již více než 40 let a během této doby získal bohaté znalosti a zkušenosti, aby zajistil, že jeho kamna jsou snadno ovladatelná a zároveň té nejvyšší kvality. Od návrhu až po montáž, to vše probíhá v naší vlastní továrně v Netterdenu, kde se používají jen ty nejlepší materiály.
Výběrem od Wanders fires & stoves budete mít kamna šetrné k životnímu prostředí, které dokonale splňují přísné německé a evropské normy. Všechna naše krbová kamna mají vysoký výkon a nízké emise CO2 a navíc pomocí spalování kouřových plynů zajišťují vysokou účinnost a lepší spalování.
Wanders začal v roce 1968 jako kovozpracující továrna. Brzy ovšem přišla specializace v oblasti výroby krbů a kamen. Nyní, po více než čtyřiceti lety je Wanders fires & stoves moderně vybavená firma se 40-ti zaměstnanci a rostoucím podílu na tuzemském i zahraničním trhu. Výzkumu a vývoji byla dána vždy vysoká priorita. Z tohoto důvodu má Wanders rozsáhlý program “high-tech“ kamen a krbů, které všechny splňují nejvyšší mezinárodní standardy kvality.

Záruka 2 roky
Značka Wanders
Nominální výkon (kW) 9
Kategorie výkonu 8 kW a více
Rozsah výkonu (kW) 5 - 14
Vytápěcí schopnost (m3) 100 - 300
Účinnost (%) 75
Průměr kouřovodu (mm) 150 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 120
Vzdálenost od nábytku (mm) 1000
Palivo dřevo / ekobrikety
Max. délka polena (cm) 60
Barva černá
Zadní připojení kouřovodu ne
Materiál ocelová
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ne
Akumulace ne
Integrovaná trouba ne
Obklad kamen žádný
Prosklení rohová
Umístění volně stojící, závěsná
Tvar hranatá
Externí přívod vzduchu ano