WANDERS krbová vložka Danta 1100
  • Doprava zdarma
Krbové vložky

WANDERS krbová vložka Danta 1100

Kód: 5285

Luxus a elegance, to je Danta. Tato plynová krbová vložka Danta 1100 nabízí čistý skleněný vzhled bez ocelových rámů a sloupků. Díky pěti možnostem prosklení si můžete zvolit pro vás ideální výhled do spalovací komory a umístění celého krbu. Výhodou je volitelnost prosklení, kdy si můžete kombinovat a nechat prosklít 1-5 stran a to dle vlastního výběru. Další velkou výhodou je dvojí provoz této vložky díky dvěma hořákům, kdy můžete mít nastaven klasický vytápěcí režim, nebo si zapnete pouze režim atmosferických plamenů na efekt. Danta se vyrábí v několika šířkách a to 500, 800, 1100 a 1400 mm. Dále máte možnost výběru dekorací do spalovací komory: - bílé oblázky - bílé kamínky - imitace dřeva- černé keramické sklo na zadní stěnu vložky (zvyšuje luxus a realistický efekt ohně) To vše vám umožní si sestavit krbovou vložku absolutně na míru, aby se maximálně hodila do vašeho interiéru. O provoz se stará centrální jednotka s termostatem, kterou jednoduše ovládáte dálkovým ovládáním.

celý popis

E-shop: na dotaz
115 710 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Luxus a elegance, to je Danta.

Tato plynová krbová vložka Danta 1100 nabízí čistý skleněný vzhled bez ocelových rámů a sloupků. Díky pěti možnostem prosklení si můžete zvolit pro vás ideální výhled do spalovací komory a umístění celého krbu. Výhodou je volitelnost prosklení, kdy si můžete kombinovat a nechat prosklít 1-5 stran a to dle vlastního výběru.

Další velkou výhodou je dvojí provoz této vložky díky dvěma hořákům, kdy můžete mít nastaven klasický vytápěcí režim, nebo si zapnete pouze režim atmosferických plamenů na efekt.

Danta se vyrábí v několika šířkách a to 500, 800, 1100 a 1400 mm. Dále máte možnost výběru dekorací do spalovací komory:

- bílé oblázky
- bílé kamínky
- imitace dřeva
- černé keramické sklo na zadní stěnu vložky (zvyšuje luxus a realistický efekt ohně)

To vše vám umožní si sestavit krbovou vložku absolutně na míru, aby se maximálně hodila do vašeho interiéru.

O provoz se stará centrální jednotka s termostatem, kterou jednoduše ovládáte dálkovým ovládáním.


VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • černé keramické sklo na zadní stěnu vložky - 10 880 Kč
  • Wifi modul pro model Danta / Lenga - 6 820 Kč

Wanders

Wanders fires & stoves vyrábí kamna již více než 40 let a během této doby získal bohaté znalosti a zkušenosti, aby zajistil, že jeho kamna jsou snadno ovladatelná a zároveň té nejvyšší kvality. Od návrhu až po montáž, to vše probíhá v naší vlastní továrně v Netterdenu, kde se používají jen ty nejlepší materiály.
Výběrem od Wanders fires & stoves budete mít kamna šetrné k životnímu prostředí, které dokonale splňují přísné německé a evropské normy. Všechna naše krbová kamna mají vysoký výkon a nízké emise CO2 a navíc pomocí spalování kouřových plynů zajišťují vysokou účinnost a lepší spalování.
Wanders začal v roce 1968 jako kovozpracující továrna. Brzy ovšem přišla specializace v oblasti výroby krbů a kamen. Nyní, po více než čtyřiceti lety je Wanders fires & stoves moderně vybavená firma se 40-ti zaměstnanci a rostoucím podílu na tuzemském i zahraničním trhu. Výzkumu a vývoji byla dána vždy vysoká priorita. Z tohoto důvodu má Wanders rozsáhlý program “high-tech“ kamen a krbů, které všechny splňují nejvyšší mezinárodní standardy kvality.

Záruka 2 roky
Značka Wanders
Nominální výkon (kW) 11,7
Kategorie výkonu 8 kW a více
Účinnost (%) 93
Průměr kouřovodu (mm) 130 mm, 200 mm
Horní připojení kouřovodu ano
Hmotnost bez balení (kg) 95
Palivo plyn
Barva černá
Zadní připojení kouřovodu ne
Materiál ocelová
Otočná kamna ne
Kamna "na noze" ne
Dřevník žádný
Akumulace ne
Integrovaná trouba ne
Obklad kamen žádný
Tvar hranatá
Externí přívod vzduchu ano
WANDERS - plynová krbová vložka DANTA


WANDERS - holandský výrobce krbových kamen